Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Γλαύκος - Προμηθέας ΑΣ: 75 - 77



Πιο ψύχραιμη και πιο συγκεντρωμένη, η ομάδα του Προμηθέα έσπασε την έδρα μας και έκανε το 1-2 στις νίκες. Καλύτερη στις λεπτομέρειες κατάφερε να κερδίσει με 2 πόντους σε ένα ματς με πολλές εναλλαγές στο σκορ και με καλό επίπεδο μπάσκετ κι  από τις δυο ομάδες. Η ομάδα μας δεν είχε ρυθμό για μεγάλο διάστημα μέσα στο παιχνίδι και φάνηκε ότι η διακοπή της Ανάστασης ...έκανε τη ζημία της.
Κάκιστη η αμυντική της λειτουργία της, κακές και οι ατομικές άμυνες των περισσότερων παιδιών.
Χάσαμε δυο φορές διαφορές 9 πόντων είτε από ατομικά είτε από διαιτητικά λάθη.
Αξίζουν τα μπράβο όμως οι παίκτες μας γιατί δεν εγκατέλειψαν  τον αγώνα στο τέλος και γύρισαν τη διαφορά των 11 πόντων στα τελευταία 2.15 λεπτά.
Σπουδαίο ματς για τον Βασίλη Λυμπέρη με 4 τρίποντα και σύνολο  24 πόντους. Αν σφυριζόταν και όλα τα φάουλ που του κάνουν....    .
Η διαιτησία του αγώνα από τους κ Παναγιώτου και Δημόπουλο  ήταν καταδικαστική για εμάς σε καίρια σημεία και φαίνεται πως επηρέασε το αποτέλεσμα. Μια τεχνική ποινή  ''για τα μάτια του κόσμου''  στον αντίπαλο και κάποια σφυρίγματα που ήρθαν.... από άλλες γωνίες του γηπέδου..... και άλλα... και άλλα ίσως και να
ήταν απλά λάθη. Ίσως και  οχι  όμως.
Ελπίζουμε κι εμείς, ως φιλοξενούμενοι, να έχουμε αντίστοιχη διαιτησία στην έδρα του αντιπάλου μας.
Δεν στεκόμαστε εκεί όμως και συγκεντρωνόμαστε για το επόμενο ματς.
Συγχαρητήρια στα παιδιά του Προμηθέα για την νίκη τους και το πάθος τους.

Τα δεκάλεπτα:
1ο δεκάλεπτο: 17-19  
2ο δεκάλεπτο: 28-18   
3ο δεκάλεπτο: 15-24   
4ο δεκάλεπτο: 15-16

ΓΛΑΥΚΟΣ (Αλέκος Πολυδωρόπουλος): Σκροπολίθας 5 (1), Φραντζής 11 (2), Καραγιάννης 15 (1), Τερζής 8 (2), Γλύνης  6 (2), Τόγιας 6 (1), Λυμπέρης 24 (4), Κωστόπουλος, Γιαννόπουλος.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Ντούβας): Λαζανάς 1, Ζαπανιώτης 9, Πετρόπουλος 10 (2), Νικολάου 3, Νταβλούρος 8 (2), Ψυχογιός 5, Χαμηλός 23 (4), Τασόπουλος 9,  Αναγνωστόπουλος 9 (2)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου