Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ 
Α.Ο. ΓΛΑΥΚΟΥ



Την Κυριακή  2 Φεβρουαρίου 2014, στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου του ΑΟ Γλαύκου πραγματοποιήθηκε τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας, παρουσία πλήθος κόσμου και αθλητών κυρίως των τμημάτων υποδομών.

Πολύς κόσμος γέμισε το κλειστό!

Μέσα σε ένα πανηγυρικό κλίμα ο πρόεδρος του αθλητικού σωματείου κ. Θ Σκόνδρας μίλησε στους παρευρισκόμενους, χαιρετίζοντας τους καλεσμένους και μοίρασε τις ευχές του για ένα ευτυχισμένο έτος.


Στην ομιλία του ανάμεσα στα άλλα, χαιρέτισε για την παρουσία τους:
Τους αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Αγγελόπουλο Γεώργιο και Αλεξόπουλο Γρηγόριο
Τον πρώτο πολίτη της πόλης μας, Δήμαρχο κ. Δημαρά Ιωάννη
Τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Πατούχα Χρήστο και Χριστόπουλο Κων/νο οι οποίοι τυγχάνουν και υποψήφιοι δήμαρχοι
Τον πρώην βουλευτή κ. Οικονομόπουλο Νικόλαο, επίσης υποψήφιο δήμαρχο
Τον πρώην αντιδήμαρχο και υποψήφιο δήμαρχο κ. Πεφάνη Δημήτριο
Τον πρώην αντιδήμαρχο και πρόεδρο του ΟΝΑΠ, κ. Κασίμη Ιωάννη
Τον Πρόεδρο του ΟΛΠΑ κ.Πλατυκώστα Κων/νο και τον αντιπρόεδρο του Οργανισμού κ. Μάκκα  Ιωάννη
Τον τεχνικό διευθυντή του ΟΛΠΑ κ. Σμυρνή Φώτιο
Τον ταμία της ΕΣΚΑ-Η κ. Ρόζη Δημήτριο, καθώς επίσης και την εκπρόσωπο του εκπολιτιστικού συλλόγου Κρύα Ιτεών κ. Βαρβαρέσου Γωγώ.


Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο πρόεδρος του ΑΟ ΓΛΑΥΚΟΥ στις προτεραιότητες κατασκευών που υπολείπονται προκειμένου να ολοκληρωθούν τα έργαστο  κλειστό γυμναστήριο, με αυτό της κατασκευής του βοηθητικού γηπέδου να προτάσσεται ως πρωτεύον. Κάλεσε την πολιτεία και τους θεσμικούς φορείς να στηρίξουν το έργο που επιτελείται, να παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια στη συνέχεια και ολοκλήρωση των έργων, στα πλαίσια που επιτρέπουν οι σημερινές συνθήκες, ενώ δεν έλλειψε να ευχαριστήσει δημόσια όσους βοήθησαν έως τώρα.

Ο Θ. Σκόνδρας με το τεχνικό team

Τέλος, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους γονείς, τους ευχαρίστησε για την επιλογή τους να εγγράψουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες του ΓΛΑΥΚΟΥ, περιέγραψε τους στόχους που έχουν τεθεί ως προς την περαιτέρω ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής, δίπλα, όπως επισήμανε, σε ένα επιτελείο ικανών προπονητών, προεξάρχοντος του καταξιωμένου προπονητή κ. Αλέκου Πολυδωρόπουλου.



Ο Χρ. Τερζής που τιμήθηκε για την προσφορά του.



ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου