Τρίτη 13 Μαΐου 2014

"......στις χαρές και στις λύπες μαζί..."
                                                    Νικόλας

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ  Γ.Ε.   -   ΓΛΑΥΚΟΣ  Α.Ο.
62                                 49


Δε τα κατάφερε η ομάδα του Γλαύκου στο τρίτο και καθοριστικό παιχνίδι των play off. Σε ένα πραγματικό ντέρμπι, με δυνατές έως σκληρές άμυνες, οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ (37-35 στο 30'). Όλα έδειχναν οτι το ματς θα κριθεί σε δυο τρία μεγάλα σουτ. Τα έβαλαν οι παίκτες της Παναχαϊκής και κέρδισαν το παιχνίδι και την πρόκριση. Συγχαρητήρια στα παιδιά της Παναχαϊκής και καλή τύχη στη συνέχεια.

Θερμά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες και το προπονητικό team, για τις έντονες συγκινήσεις και τις μεγάλες χαρές που μας χάρισαν σ' αυτή τη χρονιά! Μετά από μια δύσκολη σαιζόν με πολλές αντιξοότητες, η πορεία της ομάδας θεωρείται επιτυχημένη και μέσα στους στόχους μας.
Επίσης ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας που με την πολυπληθή παρουσία τους κατάφεραν τα δύο τρίτα της κερκίδας του κλειστού της Αγυιάς  να χειροκροτεί την ομάδα μας.
Σε ένα πολύ κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι, η διαιτησία των κ.κ. Δαρλαμήτσου και Σοφιανόπουλου ήταν σε γενικές γραμμές καλή και δεν επηρέασε καθοριστικά το τελικό αποτέλεσμα.

Τα δεκάλεπτα:  18-17, 12-11, 7-7, 25-14

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Κοτσώνης): Λιούρδης 14 (2), Καραγιάννης 10, Μ. Νακόπουλος 3, Δ. Παναγόπουλος 8 (1), Πατσαρούχας 4, Μασούρας 6 (1), Αλεξόπουλος 8 (1), Αναγνωστόπουλος 9 (1), Γκορτσίλας

ΓΛΑΥΚΟΣ (Πολυδωρόπουλος): Ρέλλας 6, Αδαμόπουλος, Λ. Παναγόπουλος 12, Καπερώνης 6 (2), Φ. Παναγόπουλος 12 (2), Δορμπαράκης, Κεπενός 3 (1), Σκροπολίθας 10 (1), Παπαβασιλόπουλος, Γιαννόπουλος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου